LHV kaardiomanikud pääsevad Lennujaama LHV Lounge’i soodushinnaga

13.06.2024

Aprillis avatud Lennujaama LHV Lounge’i on oodatud kõik reisijad, kes soovivad oma lendu oodates mugavusi ja rahulikumat keskkonda nautida. LHV Kuld-deebetkaardi, Kuld-krediitkaardi ning ärikliendi krediitkaardi omanikud ja nende kaaslased pääsevad LHV Lounge’i soodushinnaga.

LHV Kuld-deebetkaardi, Kuld-krediitkaardi ning ärikliendi krediitkaardi omanikud ja nende kuni neli kaaslast saavad Tallinna Lennujaama LHV Lounge’i mugavusi nautida soodushinnaga 30 eurot/inimene. Soodustuse saamiseks tuleb selle eest tasuda vastava LHV kaardiga. LHV privaatpanganduse klientidele on sissepääs Platinum-kaardi ettenäitamisel tasuta.

Lennujaama LHV Lounge’is saavad reisijad puhata ja mõnusalt aega veeta kuni kolm tundi enne lennu väljumist. Kasutada saab nõupidamisruumi ja leida privaatsemaid nurgakesi töö tegemiseks, meelelahutuseks on suured telerid ja lastega peredele hubane puhkenurk. Lennujaama LHV Lounge on lennujaamas ainus paik, kus on olemas väliterrass.

Lisaks külmadele suupistetele pakutakse Lennujaama LHV Lounge’is kerget sooja einet, mis on saadaval lõunasel tipptunnil, kell 12.00 kuni 17.00. Suupisted ja alkohoolsed ning mittealkohoolsed joogid sisalduvad sissepääsu hinnas.

Lounge on avatud iga päev kell 4.30 kuni 22.00. Lennujaama LHV Lounge’i sissepääsu tavahind on 45 eurot täiskasvanud reisija kohta, lastele vanuses 2–12 aastat on hind 22 eurot ning alla 2-aastased lapsed pääsevad alale tasuta.

Vaata kõiki uudiseid