Bolt pakub LHV kaardiomanikele soodustusi

17.06.2024

Kas oled LHV Kuld-, Platinum- ja Noortekaardi omanik? Meil on sulle hea uudis: alustasime koostööd Boltiga ja selle tulemusena saad edaspidi soodsamalt Bolt Foodi tellimusi teha ning Bolti tõukeratastega sõita.

LHV noortesegmendi valdkonnajuhi Laura Raudsepa sõnul on kodumaine Bolt LHV klientide seas populaarne. „Oleme näinud, et meie kliendid kasutavad tihedalt nii Bolt Foodi kui ka Bolti sõidujagamisteenuseid – viimast eriti just suvekuudel, mil tõukerattad populaarsust koguvad. Et oma klientidele veelgi lisandväärtust pakkuda ning julgustada kodumaiste brändide eelistamist, pakume nüüdsest Bolti teenuste kasutamisele soodustusi,” sõnas Raudsepp.

Alates 14. juunist saavad LHV Kuld-, Platinum- ja Noortekaardi omanikud kord kuus 3€ soodustust Bolt Foodi tellimuste kojuveo maksumuselt. Soodustuse rakendamiseks sisesta tellimust tehes sooduskood. Sooduskood on Kuld- ja Platinum-kaartide puhul leitav kaartide tootelehtedelt. Noortekaardi omanikud leiavad sooduskoodi mobiiliäpist Noortekaardi soodustuste vaatest. Sooduskood vahetub igal kuul.

Lisaks saavad vastavate pangakaartide omanikud soodustust ka Bolti sõidujagamise teenuselt: ühes kuus saab iga kaardiomanik kolm korda 1-eurose soodustuse Bolti tõukeratastega sõitmiseks. Soodustuse rakendamiseks sisesta Bolti äpis sooduskood.

Soodustuse rakendamiseks tuleb maksmisel kasutada LHV Kuld-, Platinum- või Noortekaarti.

Vaata kõiki uudiseid