LHV kaardiomanikud saavad Snabbi teenustelt soodustust

26.06.2024

LHV pangakaardi omanikuna saad nüüd Snabbi äpis parkimise ja autopesu teenustelt 15% soodustust. Pakkumine kehtib era- ja äriklientidele, kellel on LHV deebet- või krediitkaart.

LHV ärikliendi valdkonnajuhi Meriliis Tepperi sõnul on Snabb paljude LHV klientide seas väga populaarne tänu oma mugavusele. „Snabbi äpis saab hea ülevaate parklatest ja pesulatest, mille teenuseid saab mugavalt ühes rakenduses kasutada. Samuti hindavad ärikliendid võimalust tasuda igakuiselt ühe arvega kõikide parkimiste eest korraga. Et oma klientidele veelgi lisandväärtust luua, pakume nüüdsest Snabbi teenuste kasutamisele soodustusi,” sõnas Tepper.

Alates 20. juunist saavad LHV kaardiomanikud kasutada Snabbi parkimise ja autopesu teenuseid tavahinnast 15% soodsamalt. Soodustus kehtib 2024. aasta lõpuni ning selle kasutamise kordade arv pole piiratud. Pakkumist saavad kasutada LHV erakliendid ja ärikliendid.

Soodustuse kasutamiseks tuleb lisada LHV pangakaart Snabbi rakenduses maksevahendiks ja sisestada boonuskoodi lahtrisse „LHV15“. Juhul, kui kampaaniakood ei tööta, tuleks proovida LHV kaart uuesti maksevahendiks lisada.

Soodustus ei laiene Snabbi kuupõhiste teenuste ostmisele (nt kuukaardid), Tartu linnatänavatel parkides (A-tsoon, B-tsoon, C-tsoon) ja X102 Hobujaama tn 12 parklale.

Vaata kõiki uudiseid