Marek Randma asub juhtima LHV Balti aktsiaanalüüside meeskonda

02.08.2024

1. augustil alustas LHV Pangas Balti aktsiaanalüüside meeskonna juhina tööd pikaajalise Balti turu analüüsimise kogemusega Marek Randma. Tiimi tööd toetavad lisaks kaks kogenud analüütikut.

LHV investeerimisteenuste juhi Sander Pikkeli sõnul on analüüsid investeerimise oluline osa, mistõttu on tal hea meel, et teenuse väärtusesse aitab panustada oma ala tipptegija.

„Meil on suur rõõm tervitada Marekit LHV-s. Investeerimisteenuste pakkumise juures on ettevõtete analüüsidel oluline osa. Tahame tagada parema juurdepääsu kapitalile ja aidata oma klientidel teha teadlikumaid valikuid. Üks asi on öelda, millega investeerimisotsuste tegemisel arvestada, teine asi on selleks ka päriselt kasulikke analüüse pakkuda. Mareki lisandumine on oluline samm meie analüüside teenuse arendamisel ja usume, et tema teadmiste lisandumisel ja eestvedamisel suudame pakkuda oma klientidele järjest sisukamaid ja väärtuslikumaid analüüse,“ kommenteeris Pikkel.

Marek Randma näol on tegemist pikaajaliste kogemustega professionaaliga, kes on juhtinud varem nii investeerimisfondides ostuotsuste tegemisi kui ka analüüsitiime mitmes ettevõttes. Tema liitumine LHV-ga annab Balti analüüside teenusele uue hingamise ja kvaliteedi, mida saavad analüüside lugejad näha ka viimaste analüüside puhul, mille sisusse on Marek juba panustanud.

Analüüside teenus on osa LHV missioonist tagada parem juurdepääs finantsteenustele ja kapitalile. Nii aidatakse Balti analüüside klientidel teha paremaid otsuseid oma vara kasvatamiseks, andes kohalikele börsiettevõtetele ostu- ja müügisoovitusi. Hetkel kaetakse analüüsidega 13 populaarsemat Balti börsidel kauplevat ettevõtet, kuid nii ettevõtete listi kui ka teenust tervikuna on plaanis järgemööda täiustada.

Marek Randma on lõpetanud TalTech-i majandusteaduskonna ja täiendanud ennast nii California kui ka Heidelbergi ülikoolides. Enne LHV Pangaga liitumist töötas ta viimati erakapitaliinvesteeringuid tegevas ettevõttes Sarto Capital ja on juhtinud üle 11 aasta Swedbanki Balti aktsiaanalüüsi meeskonda.

Rohkem informatsiooni LHV Balti analüüside kohta leiate meie kodulehelt: LHV Balti analüüsid.

image of Marek Randma

Vaata kõiki uudiseid