LHV hoiatab kliente petukirjade eest

19.06.2024

Seoses petturite poolt LHV nimel saadetavate petukirjade uue lainega hoiatab pank kliente ja tuletab meelde oma andmete hoidmise olulisust. Selleks saatis LHV kõikidele klientidele e-posti teel hoiatuskirja. Kirjaga tuletatakse ka meelde näpunäiteid petukirjade äratundmiseks.

Alates kevadest on sagenenud LHV nimel, kuid tegelikult kurjategijate poolt saadetud petukirjad, mis sarnanevad vägagi reaalsete pangapoolsete kirjadega. Täpsemaid näpunäiteid, kuidas pettuseid ennetada, saad lugeda LHV kodulehelt.

Kui oled sattunud pettuse ohvriks või kahtlustad, et oled loovutanud kahtlastele isikutele oma pangaandmed, siis palun võta sõltumata nädalapäevast ja kellaajast kohe ühendust panga klienditoega.

LHV Group on suurim kodumaine finantskontsern ja kapitali pakkuja Eestis. LHV Groupi peamised tütarettevõtted on LHV Pank, LHV Varahaldus, LHV Kindlustus ja LHV Bank Limited. Grupi ettevõtetes töötab üle 1100 inimese. LHV pangateenuseid kasutab mai lõpu seisuga 435 000 klienti, LHV hallatavatel pensionifondidel on 119 000 aktiivset klienti ja LHV Kindlustusega on kaitstud 168 000 klienti. Groupi tütarettevõte LHV Bank omab Ühendkuningriigi pangalitsentsi ning pakub pangateenuseid rahvusvahelistele finantstehnoloogia ettevõtetele ja laenusid väikese ja keskmise suurusega ettevõtetele.

Vaata kõiki uudiseid