Eesti inimesed valisid atraktiivseimaks tööandjaks taas LHV

10.09.2024

Tööandja brändingu agentuur Instar viis taas läbi tööootuste ja tööandja maine uuringu, mille tulemusel selgus, et 2024. aastal on Eesti tudengite, majandustudengite ning kogenud töötajate eelistatuim tööandja taas LHV Pank.

Üle-eestilise kõrgkoolide õpilaste uuringu järgi soovis 2024. aastal LHV-s töötada 47% tudengitest. Eesti kogenud töötajate eelistatuim tööandja on samuti LHV Pank, kus soovib töötada 74% vastajatest.

Lisaks esimese koha saavutamisele Eesti tudengite, majandustudengite ning kogenud tööandjate seas, pälvis LHV IT-tudengite eelistustes 3. koha, kutsekoolide õpilaste seas 4. koha ning õigustudengite seas 7. koha. Kogenud töötajate seas on LHV atraktiivseim tööandja kolmandat aastat järjest, tudengite seas teist aastat. Majandustudengite eelistatuim valik on LHV juba neljandat aastat järjest.

LHV personalijuht Age Leedo kommenteeris, et ettevõtte atraktiivsus algab organisatsiooni seest: „Kui soovime olla hea tööandja ja konkurentsis püsida, peame looma keskkonna, kus meie töötajad tunnevad end hinnatuna ja motiveerituna. Tugev ja positiivne kultuur hoiab parimad inimesed meie juures, mis omakorda peegeldub välja, muutes meid tööandjana atraktiivseks. Tööandja bränding on oluline mitte ainult talentide ligimeelitamiseks, vaid ka nende hoidmiseks: sellest sõltub meie konkurentsivõime”.

Leedo rõhutas: „Kui me kõik tööandjatena pingutame selle nimel, et luua hooliv töökeskkond, siis parandame meie ühiskondlikku töökultuuri ja loome positiivseid muutuseid nii töötajate kui ka organisatsioonide jaoks.”

Tööandja brändingu agentuur Instar viis märtsist maini läbi üle-eestilise töötajate tööootuste ja tööandja maine uuringu, kus osales ligi 6000 tudengit, kutsekooliõpilast ja töökogemusega inimest majanduse, infotehnoloogia, ehituse, humanitaaria, inseneeria, logistika jm valdkonnast. Uuringut viiakse läbi alates 2010. aastast.

Vaata kõiki uudiseid